Blog

:-)

Genetika

19.02.2021

Před asi šesti lety jsme se s partnerem dohodli, že budeme mít děti. Logicky přišla otázka, zda budeme mít děti s Usherovým syndromem.

USHER klub

01.09.2020

Člověk s Usherovým syndromem to nemá v životě jednoduché. Usherův syndrom je duální postižení a po České republice nás běhá málo. Nyní se snaží USHER klub najít všechny lidi s Usherovým syndromem, jejich přátele, lidi, které to téma zajímá najít, abychom mohli sdílet svoje starosti a strasti na té naší náročné cestě.

Člověk v životě narazí na překážky, náhody, křižovatky... a tak se stalo, že paní Irena Maňáková, která bydlí pár vesnic vedle, napsala básničku Doteky věnovanou Usheračkám Báře Flusserové a Martě Hoferové. Básnička vyšla v časopisu Unie 5-6/2019.

V úterý 3.3.2020 jsem byla pozvaná na Besedu (nejen) s lidmi s hluchoslepotou, kterou pořádala Asociace studentů speciální pedagogiky při UPOL, díky Lucii Hlaváčkové. Na Besedě vystoupili docent Langer, tajemnice a členové Klubu přátel červenobílé hole.

Co je nového?

06.02.2020

Jsem mámou už celkem 4 roky. Poslední dobou cítím, že se potřebuji realizovat a dělat i něco jiného, než skákat kolem dětí. Beru to ale jako nutný vývoj, který přijít musel. Své děti miluji, a vždy budu, ale potřebuji jakýsi psychický restart. Tak jsem si řekla, že využiji jedné nabídky od paní, která ze zdravotních důvodů odchází do důchodu, a...

Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky