Blog

:-)

V září roku 2019 jsme s bratrem podstoupili intravenozní a transkraniální laserové terapie na klinice Cellthera v Brně.

Víkend jsem strávila s klukama bez muže. Musel jet do Olomouce pomáhat svým prarodičům. A tak jako vždy jsem přemýšlela, co s těmi mými raubíři mám podniknout. Napsala jsem kamarádce Petře, jestli by nejela do Brna do aquaparku se svými dětmi. Souhlasila! Skvělý, aspoň mi trošku pomůže.

Cellthera klinika je soukromé zdravotnické zařízení s mnohaletou praxí, které se snaží pohlížet na člověka celistvě. Nabízí komplexní péči a snaží se najít řešení pro zdravotní problémy jedince. Prof. MUDr. Jaroslav Michálek, Ph.D. je vedoucí lékař kliniky Cellthera. Už 16 let se věnuje regenerativní medicíně a buněčných terapií.

Klub červenobílé hole vydává časopis Paprsek ze tmy. Sama tam mám zveřejněný článek, proto jsem se s dovolením Oty Pačesové rozhodla časopis zveřejnit i na mých stránkách. Přeji příjemné počtení :-)

Mám pár dní rozepsanou knihu. Píši tam o sobě. O mém postižení, jak a kdy jsme na to přišli. Jak jsme se s tím vyrovnali. Co na to rodina a okolí. Jaký přístup měli učitelé ve školách a spoustu dalšího. :)

Minulý týden byl pro naši rodinu náročnější. Půlroční synek byl hospitalizován s virózou. Protože je malinký, tak si s tím nedovedl poradit sám a musel být přijat na lůžkové oddělení dětské fakultní nemocnice. Samozřejmě jsem tam byla s ním.

Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky